Scouting Wesselgroep
Vlaardingen

Bezoek adres
Broekpolderweg 249c
3138 HA Vlaardingen

Klik hier voor een uitgebreide route omschrijving

Verhuur => Groepshuis

Zoals gezegd kan het groepshuis van de Wesselgroep afgehuurd worden voor feesten en partijen. Het gebouw is volledig opgetrokken van hout, en is een aantal jaar geleden compleet heringericht. Dit mede op het oog voor het verhuur. Het groepshuis is als volgt ingericht:
het lokaal van de welpen is het grootste lokaal van ongeveer 64m2, het lokaal van de dolfijnen is ongeveer 25m2, het lokaal van de explorers is ook 25m2, een keuken van 10m2, een entree en een toiletgroep. Voor de verhuur stellen wij 2 lokalen ter beschikking, welpen en dolfijnen lokaal. Dit is goed voor ongeveer 90m2 oppervlakte. Dit biedt plaats voor ongeveer 50 tot 55 personen maximaal.

In het grootste lokaal is er een zolder gemaakt waar stoelen opgeslagen worden. Onder deze zolder zijn een aantal werktafels gemaakt waaraan 4 tot 6 personen aan kunnen zitten. Naar de keuken toe is er een doorgeefluik wat ideaal is wanneer er bijvoorbeeld gegeten wordt.

Men kan naar buiten toe via 2 klapdeuren die tevens dienst doen als nooduitgang. Het lokaal wordt warmgehouden door een heater waardoor het binnen in een mum van tijd warm is.

In het kleine lokaal zijn er 2 zolders gemaakt aan beide zijden. Deze zijn niet toegangkelijk voor de verhuur. Onder 1 van deze zolders is een zithoek gemaakt voor ongeveer 10 personen. Onder de andere zolder is een ruimte gemaakt om jassen op te hangen. Ook deze ruimt heeft een (aparte) heater als verwarming.

De keuken is een aantal jaar geleden ook vernieuwd zodat deze wat praktischer in gebruik is en strakker oogt dan de oude keuken. Er is daarom gekozen voor een keuken volledig uit RVS.

Eraanvast zit een 4 pits professioneel kooktoestel met afzuiginstallatie. Naast het kooktoestel is een kunststof werkblad geplaatst. Hieronder bevindt zich een vriezer die eventueel ook door verhuur gebruikt kan worden.

Tevens is er een grote koelkast aanwezig met 4 rekken. Aan servies, bestek, glazen en kookgerei is ook gedacht. Op het aanrecht staat een koffiemachine met dubbele kan en er staat en frituurpan.

Zoals op de foto te zien is er een doorgeefluik gemaakt naar het grote lokaal toe. Aan de veiligheid is ook gedacht. Zo hangt er een handblusser en is er een blusdeken aanwezig.

Stoelen en tafels zijn ook genoeg aanwezig. Er zijn 60 stoelen, en een overvloed aan houten krukjes. We hebben een aantal tafels van 120 x 60 cm en als er een langere tafel nodig is hebben wij daarvoor 3 lange houten planken (marktkraamplanken) die op schagen gelegd kunnen worden. Zo is een tafel van bijna 10 meter te creeren. Ook zijn er 3 banken aanwezig.

Roken is uitsluitend toegestaan buiten het gebouw. Voor de hoofdingang staat een rookpaal waar alle sigaretten in kunnen..

Voor muziek kunnen wij ook zorgen. Kijk hiervoor bij 'Disco installatie'.

Heeft u intresse in het huren van dit scoutgebouw, kom dan gerust eens langs om het te bezichtigen. Kijk bij 'contact' voor het maken van een afspraak.

Voor meer informatie over het huren van ons gebouw en extra's kunt u contact opnemen met onze beheerder.

•Groephuis beheerder (Verhuur): Tel: 06-23350844
of stuur een e-mail naar de beheerder.

Klik hier voor

Meer Informatie over:
de muziek installatie inclusief verlichting.
de sta-tafels en BBQ.
de kosten voor de locatie.
voor her huren van de accomodatie.
hoe bereik ik de beheerder van de Wesselgroep.