Scouting Wesselgroep
Vlaardingen

Bezoek adres
Broekpolderweg 249c
3138 HA Vlaardingen

Klik hier voor een uitgebreide route omschrijving

Info => Adres en Route

Locatie Gevenens/ route beschrijving

Het Scout Centrum is gelegen aan de rand van het natuurgebied "de broekpolder". Op dit terrein zijn 6 scouting groepen actief en is er de scoutshop gevestigd.

Het adres van het groepshuis is:

Broekpolderweg 249C
3138 HA Vlaardingen.
e-mail bestuur@wesselgroep.nl

Route beschrijving groepshuis Wesselgroep:

Vanuit de richting Rotterdam/Zierikzee via de A20 afslag Vlaardingen west. Bij de stoplichten rechtaf en direct weer linksaf. Vanuit richting Hoek van Holland via de A20 afslag Vlaardingen west. Bij stoplichten linksaf, onder viaduct door, rechtdoor bij stoplicht en daarna linksaf.

In de bocht ziet u links het Scouting logo op een groot bord aangegeven. Hierna nadert u parkeerplaatsen waar het direct de eerste ingang links is.

Het is niet toegstaan om met de auto het terrein op te rijden. Gelieve te parkeren langs de weg met de daarvoor aangewezen parkeer plekken .

Route beschrijving haven:

Gezien vanaf het groepshuis, gaat u terug richting rijkswegen maar gaat u niet rechtsaf bij de T-splitsing. Rij deze weg helemaal uit. U gaat met een bocht naar links omhoog langs een fitness centrum. U bent nu op de watersportweg.

Alsmaar rechtdoor over 2 hobbels op de weg. Na ongeveer 1.5 km ziet u rechts een bord met "de Kleiput" staan. Ga hier rechts in (naar beneden). Beneden aan direct naar rechts. Aan het eind van de weg zijn slagbomen.

Dit is het onderhoudsterrein van de Kleiput. Gelieve de auto langs de weg te parkeren. Loop helemaal naar achteren over het terrein, daar staat een rode zeecontainer. Dit is onze opslag van materialen. U bent bij de haven aan de Vlaardingse vaart gearriveerdt.

Voor de google routeplanner


Grotere kaart weergeven