Scouting Wesselgroep
Vlaardingen

Bezoek adres
Broekpolderweg 249c
3138 HA Vlaardingen

Klik hier voor een uitgebreide route omschrijving

Speltakken => Bevers ( Op Zaterdag Middag Leeftijd van 5 - 7 jaar)

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting bevers genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving.

Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers. De bevers spelen in het thema Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen.

In het Dorp Hotsjetonia vind je allemaal verschillende huizen. Hier wonen de dorpsbewoners van het dorp. Je vindt er Proffesor Plof en Rozemarijn, Rebbel en Bas Bos, stanley Stekker, Sterre Stroom en Steven Stroom, Keet Kleur en Fleur Kleur en Noa. Stuiter is meestal te vinden op het speelveld, maar vaak is hij ook op stap met een van de dorp bewoners. Sinds kort komen er elke zaterdag Bevers spelen in het dorp Hotsjietonia.

De Bevers draaien elke zaterdag van 14:00 tot 16:00 uur. Met uitzondering van vakantie's. U kunt uw kind opgeven bij onderstaand contactpersoon.

Wij geven uw kind de mogelijkheid om scouting bij de wesselgroep te ervaren. Aan de eerste vier opkomsten zijn geen kosten verbonden.

Contactpersoon Bevers: Crista Vermaning tel: 06-52628848
of stuur een e-mail naar de Bevers
.